Obavijesti 12. nedjelje kroz godinu - B


Franjevačka crkva – Samobor –       12. NEDJELJA KROZ GODINU

23. lipnja 2024.

 

O B A V I J E S T I

 

1. Danas je 12. nedjelja kroz godinu. Kao što već znate od 1. srpnja misni stipendij bit će 10 eura umjesto dosadašnjih 7 eura. Svete mise koje su primljene do kraja godine bit će slavljene na datum kada su zaprimljene i ne treba ih nadoplaćivati. Hvala na razumijevanju.

 

2. U ponedjeljak je blagdan rođenja sv. Ivana Krstitelja, zaštitnika kapelice kod časnih sestara. Sveta misa je u kapelici u 7 sati. Kod nas svete mise su u 6,30 i 18,30 sati. Sv. Ivan Krstitelj je i župno proštenje u Lugu samoborskom. Glavno misno slavlje je u 11 sati.

 

3. U subotu je svetkovina apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla. Svete mise su u 6,30; 11 i 18,30 sati.

 

4. Organiziramo samoborsko hodočašće GOSPI TRSATSKOJ u subotu 6. srpnja. Polazak je u 5,30 sati, a cijena je 15 eura. Pogledajte plakat, a karte možete nabaviti u sakristiji franjevačkog samostana.

 

4. Izašla je i druga knjiga "BLAŽENA DJEVICA MARIJA U OBJAVAMA SVETE BRIGITE ŠVEDSKE". S latinskog jezika ju je preveo naš fra Vatroslav Frkin. Knjižica se može nabaviti u našoj sakristiji, a cijena je 5 eura.

 

5. U nedjelju, 30. lipnja mladomisnik Antonio Štengl iz Samobora slavit će svoju mladu misu u župnoj crkvi sv. Anastazije u 10.30h. Preporučamo vlč. Antonija u molitve.

 

- Preporučamo Glas Koncila.

 

Pročitajte na internetu i Obavijesti župe sv. Anastazije.

 

Pratite nas na WEB-u: www franjevackisamostan-samobor.hr



Objavljeno: 23.06.2024.

Povratak na početnu